logo

Ramon de Baños al Casal Solleric de Palma

La bellesa de la màquina

Exposició de Ramon de Baños al Casal Solleric de Palma de Mallorca

 

 

Industria Ramon de Baños 1Màquina Ramon de Baños 2

 

Després d’haver-ser inaugurada a Sabadell, el juny del 2014 al Museu del Gas, l’exposició del fotògraf Ramon de Baños (1890-1980), i d’haver-se presentat també a Igualada (l’abril del 2015 al Museu de la Pell), la itinerància de l’exposició continua ara a Palma de Mallorca (al centre cultural del Casal Solleric). Aquesta es podrá visitar del 15 d’octubre del 2015 al 6 de juny de 2016.

Presentacio-exposicio-Ramon-de-Ba--os_Casal-Solleric_baja

Sala Àlbum 1947 i film

A l’acte de la roda de prensa assistiren, d’esquerra a dreta, la directora gerent de la Fundació Palma Espai d’Art, Pilar Ribal, el comissari de la mostra, Norbert Tomàs, la directora del Museu del Gas de la Fundació Gas Natural Fenosa, Eva Buch, el regidor de Cultura, Patrimoni, Memòria Històrica i Política Lingüística de l’Ajuntament de Palma, Miquel Perelló, i el responsable de Trade Marketing de Gas Natural Fenosa, Javier Atauri. A la inauguració asistí també el Sr. Joan Boned Roig, conceller de Territori, Energia i Mobilitat del Govern de les Illes Balears.

Més informació

 

 

___________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

Leave a Reply

*

captcha *