logo

Premi Bonaplata 2015 a la Difusió de l’exposició La Bellesa de la Màquina. Ramon de Baños (1890-1980)

Eva Buch i Martí Solà 1

Sra. Eva Buch, Directora del Museu del Gas de Sabadell i Sr. Martí Solà, Director General de la Fundació Gas Natural Fenosa

 

1996 Plànol estudi

Entrevista a la senyora Eva Buch, directora del Museu del Gas de Sabadell

 

Foto de premiats

Els premiats de l’edició de 2015

 

Acte obertura

D’esquerra a dreta, Sr. Víctor Cardona, Sr. Josep Alabern, Sr. Jaume Perarnau i Sr. Jordi Renom

 

El dilluns 30 de novembre, l’exposició La Bellesa de la màquina. Fotografia Industrial de Ramon de Baños (1890-1980) produïda pel Museu del Gas-Fundació Gas Natural Fenosa va rebre el Premi Especial de Patrimoni Bonaplata 2015 en la categoría de Difusió.

Aquest premi és concedit per l’Associació del Museu de la Ciencia i de la Tècnica i d’Arqueologia Industrial de Catalunya.  El jurat, format per la Junta Directiva de l’Associació d’Enginyers Industrials de Catalunya, valora molt positivament aquesta exposició i la edició acurada del catàleg, que amb carácter itinerant es pot observar en diferents ciutats i que permet apreciar uns aspectos poc coneguts dels espais industrials.

L’acte es va celebrar a l’auditori Pompeu Fabra del Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya i va ser presidit pel senyors Joan Alabern (president de l’Associació del Museu de la Ciencia i de la Tècnica i d’Arqueologia Industrial de Catalunya), Jaume Perarnau (director del Museu MCT), Jordi Renom (president de l’Associació d’Enginyers Industrials de Catalunya) i Víctor Cardona (director d’RSC/Comunicació de Caixa d’Enginyers).

Date: diciembre 01, 2015